Kanarieöarna är ett populärt resmål men få känner till hundarnas situation på öarna. Kommunen avlivar 3000 hundar om året på det största hundstallet på ön. Och antalet hundar och katter som kommer in till hundstallen bara fortsätter att öka eftersom man inte satsar på kastreringsprojekt.

Vill du hjälpa till?

Flyger du hem från Kanarieöarna med Norwegian eller SAS och kan tänka dig att resa hem med hundar? Hundarna reser i flygburar och checkas in som bagage och reser i lastutrymmet. På Arlanda hämtas de som bagage och vi möter upp i ankomsthallen. Vill du veta mer? Kontakta oss via mail på info@careofanimals.se

Vi behöver jourhem i Sverige till hundar som riskerar att avlivas.
Vill du ställa upp som tillfälligt jourhem i väntan på ett hem? Det innebär att du inte kan lämna hunden ensam den första tiden och att du tar ansvar för hunden tills den får ett hem. Care of Animals står för försäkring för hunden.

Skänk en gåva till veterinärvård för hemlösa hundar på Kanarieöarna:
Att rädda hundar kostar mycket mer än adoptionsavgiften täcker. Den stora utgiften är veterinärkostnader för svaga hundar som hittas magra och utsvultna eller skadade hundar som behöver opereras.
Skänk en gåva till BG 523-4943 (Mottagare Care of Animals.) Hela gåvan oavkortat vidare till föreningen Canary Animal Rescue.