Kanarieöarna är ett populärt resmål men få känner till hundarnas situation på öarna. Kommunen avlivar 3000 hundar om året på det största hundstallet på ön. Och antalet hundar och katter som kommer in till hundstallen bara fortsätter att öka eftersom man inte satsar på kastreringsprojekt.

Paco

Ras: Blandras

Ålder: 4,5 år

Hane

Kastrerad

Hej!

Jag heter Paco, Jag är en glad och pigg kille som gärna vill ha närhet.
Jag sover gärna i sängen under täcket med husse på nätterna.
Jag är duktig och talar om när jag vill gå ut och när jag vill ha mat. Jag bor med min hundkompis Teo men har mycket mer energi än han har.
Jag tycker om barn och vill gärna leka med dem. Jag tycker om att åka bil och älskar mina promenader. Det kan jag inte få för mycket av.
Jag skulle behöva få lite mer motion och aktivering än jag får idag. Jag skulle vilja bo hos någon som har möjlighet att ta med mig ut i skogen lite oftare.
Jag kan lämnas ensam men tycker inte om det. Jag är otroligt kelig och mysig, gillar att ligga bredvid i fåtöljen eller soffan.
Min vinteroverall och mina stickade tröjor får jag med mig.
Jag kan vara i stan men är van att bo lite på landet och trivs bäst med det. Söker du en kompis som kan hänga med dig på alla äventyr och avsluta dagen med att mysa ihop? Då är jag nog rätt för dig.

Jag är vaccinerad och försäkrad i IF.

Är du intresserad och vill veta mer? Fyll i intresseanmälan

Paco1 Paco2