Kanarieöarna är ett populärt resmål men få känner till hundarnas situation på öarna. Kommunen avlivar 3000 hundar om året på det största hundstallet på ön. Och antalet hundar och katter som kommer in till hundstallen bara fortsätter att öka eftersom man inte satsar på kastreringsprojekt.

Minas nya familj

10990877_819814398098310_8891281896398800226_o
Hej alla hundvänliga själar! Här kommer ett sanningens ord från mig- Mina!
Jag är numera ”svensk kanariehund”….
Innan dess fanns ingen vidare framtid för mig… Tur att ”Care of Animals” hittade mig och såg till att jag fick ett värdigt liv…
Visst, alla som tidigare inte varit i kontakt med min organisation kan omöjligen veta hur bra den är! Hur proffsigt och klokt man tar hand om oss hundar. Att man verkligen gör sig vinn om att lära känna oss! Att det man berättar för en blivande matte eller husse är just sanning och inget annat! Konstigare än så är det inte!
Min familj är jätteglada i mig. De tycker att jag är fantastisk! De förundras över den turen som de har haft i att ”hitta” mig. Och att hitta CoA! Tack alla inblandade. Alla som funderar och undrar rekommenderar jag att inte tveka i att ta en kontakt… Har man väl tagit det steget så kanske man är på väg att berika sitt liv på ett fantastiskt sätt!
Jag längtar efter mina kompisar… De förtjänar också att få en egen familj… Mer än någon annan tycker jag…
Hörni folk därute!! Ta steget! Kontakta CoA! För att bekräfta dessa ”sanningens ord” har jag satt på mig min lite ”festligare outfit”. Husse har hjälpt till där… Visst är jag söt!!
Voff på er! Vi hörs väl snart igen?!
Mina

Hej på er alla! Här en hälsning från våran underbara ”Mina” som snabbt har funnit sig tillrätta i vår familj. Tack ni fantastiska på COA för det ni gör! Vi är så tacksamma!

Mina hälsar

Mina hälsar:
”Jag fick kyckling med ris de första dagarna som var jättegott! Nu fick jag en konstig sörja som är ”bläää” istället!!! Det tänker jag INTE äta!!! Matte blandade in en kycklingköttbulle och trodde hon kunde lura mig. Men, tji fick hon! Nej, jag är bra på att plocka ut godbitar ur skålen. Så de så! Matte är nog lite korkad… Hon borde förstå vilken mat jag ska ha… Nä, nu blir det mys i soffan med matte. Killarna är på bio å de där katterna sitter och lurar på loftet. Vi ska titta på TV så matte får vila sig. Hon blev så trött när vi sprang och lekte i snön. Och hon som tror att hon har bra kondis…
Voff! / Mina”