Kanarieöarna är ett populärt resmål men få känner till hundarnas situation på öarna. Kommunen avlivar 3000 hundar om året på det största hundstallet på ön. Och antalet hundar och katter som kommer in till hundstallen bara fortsätter att öka eftersom man inte satsar på kastreringsprojekt.

Hälsningar från Bella!

IMG_1854

IMG_5245

IMG_8608

Hej Simone,
Jag har det bra hos min nya familj.

Har efter en tids funderande också börjat gilla min nya korg (även om det är snäppet mysigare att ligga i någons säng).

Jag gnager på ben och busar mest hela dagarna. Och så jobbar jag med husse.

Det är kul att leka med barnen också. De kastar snöbollar som jag jagar.

Hej så länge. Jag hör snart av mig igen.

Vovv från Bella

Ps. Jag håller mest till i köket. Om det skulle ramla ner något gott, eller så. Då är det bäst att hålla sig i närheten 🙂