Kanarieöarna är ett populärt resmål men få känner till hundarnas situation på öarna. Kommunen avlivar 3000 hundar om året på det största hundstallet på ön. Och antalet hundar och katter som kommer in till hundstallen bara fortsätter att öka eftersom man inte satsar på kastreringsprojekt.

Dino

Namn: Dino
Född: 2011
Kastrerad hane
Finns: i jourhem i Stockholm

Dino är en gullig liten hund som har bott i jourhem i Stockholm sedan maj 2014.  Dinos har fina ögon, livligt sätt och härlig energi.

Han visade direkt tillgivenhet till  familjen och  han trivdes mycket bra, sov direkt hela natten och kändes väldigt trygg.

Med tre barn så är det en väldigt livlig miljö  och vi tror att Dino  behöver ett lugnare hem med någon eller några som kan vara mycket med honom. Vi vill att han ska  hitta ett hem där han verkligen kan trivas och få den uppmärksamhet han behöver.

Dino är en jättefin kille som gillar att bli klappad och sitta nära, som gillar att leka och springa, men som inte kräver timslånga promenader då han har korta ben och blir trött efter en stund. Han sover mycket och följer rytmen i familjen bra, och har inga problem med att åka bil. Han gillar att träffa andra hundar och leka.

Vi önskar ett härligt hem till Dino där han kan bli väl omhändertagen och få mycket uppmärksamhet och kärlek.

Är du intresserad och vill veta mer? Fyll i intresseanmälan
dino4

 

 

 

 

 

 

 

 

dino2

 

 

 

 

 

 

 

 

 

dino1

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

liten-bc-x-gc